Επισκεφτήκαμε τη μοναδική εξειδικευμένη έκθεση της χώρας για τις τεχνολογίες περιβάλλοντος που πραγματοποιήθηκε στις 17 έως τις 19 Μαρτίου 2023 στο MEC Παιανίας.
Η 5η διοργάνωση ήρθε για να επισφραγίσει και να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την επιτυχία της έκθεσης που έχει χτιστεί σταθερά και δυναμικά από το 2017. Εκθέτες προηγούμενων ετών παγίωσαν την στήριξή τους στη διοργάνωση με την ανανέωση της συμμετοχή τους, ενώ η Verde.tec κέρδισε την ψήφο εμπιστοσύνης περισσότερων μεγάλων εταιρειών του χώρου που έλαβαν μέρος για πρώτη φορά φέτος, αναβαθμίζοντας ακόμη περισσότερο την ποιότητα των συμμετοχών.
Στην έκθεση έλαβαν χώρα workshop και ημερίδες που αφορούσαν σύγχρονες ιδέες και λύσεις για το περιβάλλον και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας χρησιμοποιώντας ακόμη πιο αναβαθμισμένο πρόγραμμα συνεδριακών εκδηλώσεων. Πιο εντυπωσιακή από ποτέ ήταν η παρουσία εταιρειών από τον κλάδο των φωτοβολταϊκών, καθώς συμμετείχαν οι πιο δυναμικές και πρωτοπόρες εταιρείες του χώρου που ειδικεύονται σε κάθε πτυχή που αφορά τον συγκεκριμένο τομέα, από την κατασκευή φωτοβολταϊκών, τη μελέτη και την εγκατάστασή τους μέχρι την πιστοποίηση και τη συντήρησή τους.